Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (2024)

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (1)

Geld verdienen / By admin

Welke cryptomunten moet je echt hebben in 2022?

Welke cryptocoins hebben hoge verwachtingen in 2022? Welke coins moet je écht in je portfolio hebben? Onderstaande cryptomunten hebben een goede potentie om in 2022 flink te groeien. Lees je mee?

Wat lees je in dit artikel?

De eerste parel: Polygon (MATIC)

Polygon werkt met het Proof of Stake protocol en heeft de afgelopen periode laten zien dat het een mooie stijging kan bewerkstelligen. Waar deze coin op 1 januari 2021 nog op 3 cent stond heeft het in de loop van 2021 een mooie stijging gehad tot zelfs $ 2,70.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (2)

Nu, november 2021, staat MATIC bijna op $ 2. De verwachtingen voor 2022 zijn hoog gespannen: als bedrijven zoals Twitter werken aan Ethereum layer-2 schaal oplossingen, zal de waarde nog verder stijgen.

Pas in september 2020 gestart en de belangrijkste tradecoin voor Uniswap DEX: Uniswap heeft alles in zich om in 2022 explosief te groeien. Als je gelooft in DeFi, kan Uniswap van grote toegevoegde waarde voor jouw portefeuille zijn. Deze cryptocoin biedt twee belangrijke diensten: het leveren en benutten van capaciteit.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (4)

In september 2020 startte deze coin op een waarde van $ 0,30. Inmiddels heeft de koers in 2021 een waarde behaald van $ 45. Dit is op het moment van schrijven gezakt naar $ 25,47. Een mooi moment om in te stappen?

Polkadot (DOT) zit in 2022 in de lift

Het polkadot-protocol verbindt openbare en particulieren ketens, netwerken zonder toestemming, oracles en toekomstige technologieën. Hierdoor kunnen onafhankelijke blockchains op vertrouwelijke wijze informatie en transacties delen.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (5)

Polkadot doet het goed. Eind 2020 gelanceerd voor $ 2 en inmiddels gestegen tot een mooie $ 52,80. De verwachting is dat deze cryptomunt in 2022 nog vereder gaat stijgen.

Cosmos (ATOM) schept hoge verwachtingen

Momenteel vind er fragmentatie plaats binnen blockchain netwerken. Er bestaan er honderden, maar slechts een aantal kunnen met elkaar communiceren. Cosmos wil dit veranderen door onderlinge communicatie mogelijk te maken.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (6)

Ook heeft Cosmos schaalbaarheid als prioriteit: meer transacties per seconde mogelijk maken dan nu bij Bitcoin en Ethereum mogelijk is.

ATOM heeft lang geschommeld onder de $ 10 voor de coin mainstream opgepikt werd: inmiddels heeft de coin een waarde bereikt van bijna $40. En de verwachting is dat deze coin in 2022 en daarna nóg verder gaat groeien. Heb jij ‘m al in jouw portfolio?

Last but not least: Enjin (ENJ)

Gaming met crypto: je hebt er vast wel over gehoord. De verwachtingen voor 2022 zijn hoog gespannen waar het crypto games betreft: Gaat enjin mee in deze groei? De verwachting is van wel.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (7)

Enjin biedt game-ontwikkelaars de mogelijkheid om in-game items op de Ethereum-blockchain te tokeniseren. Enjin Coin wordt gebruikt als onderpand voor de digitale activa die uitgegeven worden via het platform. Dit betekent dat de items die worden gekocht, verkocht en verhandeld echte waarde hebben.

In juni 2018 is deze coin gelanceerd voor nog geen $ 0,10. Inmiddels is de coin meer dan $ 3 waard en is de verwachting dat dit in 2022 alleen nog maar verder gaat stijgen. Een echte parel dus om in je portefeuille te hebben!

Welke exchanges bieden deze coins aan?

Niet alle coins zijn overal te koop: voor een coin mainstream is, wordt deze vaak alleen via DEX aangeboden. Pas als er meer volume in zit, zullen exchanges volgen. Bij KuCoin wordt vaak al vroeg een nieuwe coin opgenomen, Binance volgt meestal kort daarop en pas later volgt ook Bitvavo.

Zelf leren hoe je coins met hoge verwachtingen kunt herkennen?

Wil jij zélf de beste cryptocoins herkennen en niet pas inspringen als ze op social media geroemd worden? Volg dan deze gratis online training van ongeveer twee uur, waarin je alle ins & outs van het cryptotraden mee krijgt!

Na het volgen van deze training heb je een fijne basis waardoor je verstandige keuzes kan maken bij het kopen van crypto in 2022. En ook leer je waar je op moet letten wanneer je investeert in altcoins en coins die net op de markt zijn zoals bij een ICO.

En met die kennis kun jij voortaan als eerste de nieuwe cryptocoins met hoge verwachtingen herkennen!

Heb je daar geen zin in? Dan kun je in dit rapport terugvinden welke cryptocoins de potentie hebben om x100 te gaan! Zo hoef jij zelf geen research meer te doen maar koop je wel DE coins van 2022!

Cryptoparels: dit rapport geeft je er 10!

Home » Blog » Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022

Crypto kennis

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (9)

Belastingaangifte

Belastingaangifte cryptocurrency Sinds een aantal jaar wil de belastingdienst opgave hebben van de crypto die je in je portefeuille hebt. Waarom wil de belastingdienst dit

Lees verder »

19/01/2020

Crypto kennis

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (11)

Laatste kans: volg nu de Money Mastery training! Alleen nog in 2023 beschikbaar

Alleen in 2023 wordt de Money Mastery training nog aangeboden. Alles leren over crypto? Dan is dit hét moment!

Lees verder »

25/11/2023

Crypto kennis

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (13)

Heb jij opeens crypto gekregen? Misschien is het een dusting attack!

Heb jij crypto gekregen en geen idee hoe je er aan komt? Misschien ben je het slachtoffer van een dusting attack. In dit artikel lees je hoe een dusting attack werkt!

Lees verder »

23/07/2021

PrevPreviousShort gaan met crypto: winst maken als de koers daalt

NextArbitrage: Wat is het en hoe verdien je er geld mee?Next

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.

Vijf cryptocoins met hoge potentie in 2022 - Cryptocursus-info.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6268

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.